Lebih 1000 orang telah berjaya dengan bisnes bersama kami!

Peluang untuk mengubah hidup anda dengan menjana pendapatan tanpa had dengan platform OLUMES.

Tiada pengalaman? jangan risau, Biar kami bantu anda

Kenapa perlu join kami

Tiada modal, tiada risiko

100% percuma, hanya perlu komited – siapa buat dia dapat. Tidak perlu beli produk untuk menyertai. Tiada had pembelian minima.

Komisyen tinggi

Nikmati keuntungan runcit dan komisyen yang tinggi. Bisnes yang anda bina boleh diwarisi.

Ada slip gaji

Ada keuntungan jualan runcit, komisyen & pelbagai bonus. Slip gaji yang melayakkan untuk membuat pinjaman peribadi, kereta atau rumah.

Boleh mula bina team anda sendiri

Bina team anda sendiri walaupun pada level dropship.

Bimbingan & training dari ZERO ke HERO

Tiada pengalaman? jangan risau, platform Akademi digital dan Cikgu Intan kami akan membimbing anda secara dekat sehingga berjaya.

Platform dan sistem agen yang teratur

Sistem pemasaran adil, samarataberkonsep jemaah dan saling bantu membantu. Tak perlu lagi susah-susah pm tepi, hanya order di sistem untuk customer.

Tidak perlu simpan stok & pos barang

HQ akan uruskan semuanya, tak perlu keluar modal untuk beli stok, tidak perlu keluar rumah dan bersusah payah untuk pos barang. Maklumat penghantaran order pelanggan akan dikemas kini dalam sistem.

Bahan marketing disediakan setiap hari

Hanya perlu copy & pes sahaja

Produk bertaraf antarabangsa

Produk berkesan yang mempunyai repeat order yang tinggi.

Penampilan media meluas

Anugerah

Pada tahun 2021, OLUMES memenangi anugerah Best Skincare 2021 oleh media BeautyInsider dari Singapura. Krim rawatan ini memperbaiki tekstur kulit, melembutkan penampilan kedutan dan garis-garis halus, mengecilkan liang pori, meremajakan dan meningkatkan keanjalan kulit untuk anda tampak sentiasa muda.

Produk berkesan, repeat order tinggi!

Rahsia keberkesanannya?

Semua produk OLUMES mengandungi ekstrak Kalalit yang telah lama digunakan oleh masyarakat Borneo untuk tujuan perubatan dan kecantikan.

Kalalit pula ialah sejenis pokok istimewa yang tumbuh di kaki gunung Kinabalu dan akan mengeluarkan air (yang boleh diminum) apabila dahannya dipotong.

Kajian menunjukkan bahawa esktrak Kalalit kaya dengan brazilin, bahan yang terkenal sebagai anti-bakteria, anti oksida dan anti-randang.

Apa kata mereka?

Produk berdaftar & selamat

Join program VIP kami

Error: Contact form not found.